Ouderraad

Bovenste rij v.l.n.r.:  Naima Landstra, Ilse de Wolf, Annita Voskamp

Onderste rij v.l.n.r.:  Yvette Schuler, Edith van Geest, Mariska Verkade en Monique v.d. Berg 


 

Even voorstellen

Ilse de Wolf

Ik ben Ilse de Wolf, 43 jaar oud, getrouwd met Maurits. We hebben 4 kinderen.
Maaike, Maud en Mandy zitten op het voortgezet onderwijs en Maurits in groep 5.

Ik ben al enkele jaren actief in de ouderraad , om betrokken te zijn bij school en actief mijn steentje bij te dragen.
Verder werk ik 2,5 dag als administratief medewerkster .

Edith van Geest

Ik ben Edith van Geest, getrouwd met André, samen hebben we 4 kinderen: 1 meisje en 3 jongens. Onze oudste dochter en de twee oudste zoons zitten inmiddels op de middelbare school en we hebben nog 1 zoon op de PWA in groep 7.

Sinds enkele jaren ben ik actief  in de ouderraad. Ik vind het leuk om mee te helpen en te denken met activiteiten die op school plaatsvinden. Het is leuk en gezellig om hierin mijn steentje bij te dragen en zo meer betrokken te zijn bij school.

Annita Voskamp

Hallo, ik ben Annita Voskamp Ik ben getrouwd met Jaco en samen hebben wij 2 jongens. 1 Zoon is overgestapt van de PWA naar het speciaal onderwijs en onze andere zoon zit in groep 6. Ik ben werkzaam in de thuiszorg en daarnaast ben ik lid van het TSO team. Sinds een paar jaar mag ik ook de ouderraad ondersteunen. Erg leuk om te doen allemaal! Dus ook ik ga vol enthousiasme dit schooljaar beleven!

Monique v.d. Berg

Hallo allemaal, graag stel ik mij even kort voor. Ik ben Monique van den Berg, getrouwd met Martijn en moeder van 3 kinderen: Koert groep 7, Jort groep 5 en Iris groep 5.

In onze potplantenkwekerij, Van den Berg De Lier, verzorg ik een gedeelte van de administratie. Daarnaast tennis ik graag en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie en/of vrienden.

Sinds drie jaar ben ik actief in de ouderraad. Ik ben graag betrokken bij de school en wil ik helpen waar ik kan. Ik vind het leuk om er mede voor te zorgen dat de kinderen een leuke schooltijd hebben en dat ze later met veel plezier aan alle activiteiten op de basisschool terug zullen denken.

Naima Landstra

Ik ben Naima, 37 jaar, moeder van Aaliyah, inmiddels in groep 6, van Makavelli die dit jaar start in de instroomgroep en Faithly de jongste van het stel.

Sinds 6 jaar wonend in De Lier en vanaf het begin al actief op school als overblijf, hulpouder en nu ook enkele jaren bij de ouderraad. Tot nu toe doe ik het allemaal met veel plezier en hebben wij het naar ons zin op de PWA.

Kernwoorden van de ouderraad PWA:

•              Gezellig

•              Actief

•              Betrokken

•              Saamhorigheid

•              Qua tijd prima te doen

•              Enthousiasme