Ouderraad

Bovenste rij v.l.n.r.:  Annita Voskamp, Els v.d. Akker, Naima Landstra

Onderste rij v.l.n.r.:  Ilse de Wolf, Yvette Schuler, Monique v.d. Berg, Edith v. Geest, Jolanda v. Twist 

Even voorstellen


Jolanda van Twist

Ik ben Jolanda van Twist, 40 jaar oud en woon bijna 17 jaar samen met mijn vriend John Vreugdenhil.
Samen hebben we twee zoontjes, Stef en Finn.

Stef zit op het voortgezet onderwijs. Finn is 10 jaar en zit bij juf Linda en juf Marja in groep 7.

Ik heb jaren gewerkt als reisadviseur bij Reisburo van Staalduinen en daarna nog twee jaar als administratief medewerkster bij een transportbedrijf. Nu ben ik fulltime huismoeder en vind het daarom des te leuker om me wat meer met de schoolactiviteiten bezig te houden.

Els v.d. Akker

Ik ben Els v.d. Akker. Sinds 1996 woon ik samen met Marko de Kok. Samen hebben wij vijf zonen.

Jarno van 19 jaar en Camiel van 17 jaar zitten allebei op het voortgezet onderwijs. Wessel van 11 jaar zit in groep 7. Gerko en Ewout van 9 jaar in groep 6.

Omdat ik het leuk vind om te helpen met het voorbereiden van activiteiten en betrokken wil zijn bij school ben ik sinds 2013 lid van de ouderraad.

Ilse de Wolf

Ik ben Ilse de Wolf, 43 jaar oud, getrouwd met Maurits. We hebben 4 kinderen.
Maaike en Maud zitten op het voortgezet onderwijs, Mandy en Maurits in groep 6 en 2.

Ik ben al enkele jaren actief in de ouderraad , om betrokken te zijn bij school en actief mijn steentje bij te dragen.
Verder werk ik 2,5 dag als administratief medewerkster .

Edith van Geest

Ik ben Edith van Geest, getrouwd met André, samen hebben we 4 kinderen: 1 meisje en 3 jongens. Onze oudste dochter en zoon zitten inmiddels op de middelbare school en we hebben nog 2 jongens op de basisschool in groep 7 en groep 4.

Sinds dit jaar ben ik actief  in de ouderraad. Ik vind het leuk om mee te helpen en te denken met activiteiten die op school plaatsvinden. Het lijkt me leuk en gezellig om hierin mijn steentje bij te dragen en zo meer betrokken te zijn bij school.

Annita Voskamp

Hallo, ik ben Annita Voskamp Ik ben getrouwd met Jaco en samen hebben wij 2 jongens, zij zitten nu in groep 4 en in groep 3. Ik ben werkzaam in de thuiszorg en daarnaast doe ik geregeld dingen voor school. Waaronder ik vanaf dit schooljaar de ouderraad mag/ga ondersteunen. Erg leuk om te doen allemaal! Dus ook ik ga vol enthousiasme dit schooljaar beleven!

Groetjes Annita Voskamp

Monique v.d. Berg

Hallo allemaal, graag stel ik mij even kort voor. Ik ben Monique van den Berg, getrouwd met Martijn en moeder van 3 kinderen: Koert groep 4, Jort groep 1/2A en Iris groep 1/2B.

In onze potplantenkwekerij, Van den Berg De Lier, verzorg ik een gedeelte van de administratie. Daarnaast tennis ik graag en doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie en/of vrienden.

Sinds dit schooljaar ben ik actief in de ouderraad. Ik ben graag betrokken bij de school en wil ik helpen waar ik kan. Ik vind het leuk om er mede voor te zorgen dat de kinderen een leuke schooltijd hebben en dat ze later met veel plezier aan alle activiteiten op de basisschool terug zullen denken.

Naima Landstra

Ik ben Naima, 34 jaar, moeder van Aaliyah, inmiddels in groep 3 en sinds 5 maanden moeder van een zoontje Makavelli.

Sinds 3 jaar wonend in De Lier en vanaf het begin al actief op school als overblijf, hulpouder en nu ook sinds een klein jaartje de ouderraad. Tot nu toe doe ik het allemaal met veel plezier en hebben wij het naar ons zin op de PWA.

Kernwoorden van de ouderraad PWA:

•              Gezellig

•              Actief

•              Betrokken

•              Saamhorigheid

•              Qua tijd prima te doen

•              Enthousiasme